Pukeutumisneuvonta

Pukimo Raivio tarjoaa myös yksityistä konsultointia miehelle, joka haluaa hyödyntää parhaan osaajan tietoa.

Vuonna 2008 loin Suomen suosituimman verkkomedian miesten klassisesta tyylistä. Lukijadatan mukaan keikari.com on päälle vuosikymmenessä kerännyt yli miljoona sivulatausta, yli 300 000 yksittäistä vierailijaa sekä yli puoli miljoonaa vierailukertaa. Vuonna 2009 syntyi Keikarin foorumi, joka on ensimmäinen suomenkielinen miesten viestipalsta netissä. Noin 40 % blogin kävijöistä on saapunut ympäri maailman, sillä olen kirjoittanut suomen ohella englanniksi vuodesta 2013 alkaen. Vuosien 2011-2015 aikana kirjoitin Taloussanomille kolumnia miesten vaatteiden historiasta ja hienouksista.

Vuonna 2015 Tammi julkaisi tietokirjani klassisesta miesten pukeutumisesta nimellä Klassikko: Jokaisen miehen tyylikirja. Toukokuussa 2023 mennessä Keikari sisältää noin 1500 blogijuttua tai esseetä, noin 2500 kommenttia, ja noin 3100 valokuvaa. Verkkomedia on ollut esillä muun muassa Helsingin Sanomissa, Ylen pääuutisissa, ja Ylen verkkouutisissa. Uskon tietäväni aiheestani aika paljon.

Pukeutumisneuvontaan sisältyy keskustelua ja neuvoja, joiden avulla asiakas saa kehitettyä pukeutumista haluamaansa suuntaan. Tyylikonsultointi voi erityisesti hyödyttää, kun asiakkaan elämässä alkaa uusi, medianäkyvyyttä tuova työ, tai uusi elämäntilanne vaatii esiintymistä toisten edessä. Tunnen kaikki oleelliset vaatevalmistajat sekä kaupat, joiden joukosta pystyn suosittelemaan asiakkaan budjetille, kehotyypille ja mieltymyksille sopivimmat.

Pukeutumisneuvonnan tai imagokonsultoinnin hinta on 80 euroa per tunti. Hintaan ei tule arvonlisäveroa, sillä konsultoinnin määrä on vähäinen, eikä ylitä vuosittaista ALV-rajaa.