Suosituksia

Pukimo Raiviosta sanottua:

"Päivä päivältä törmään esimerkkeihin siitä, miten jo kadotetuksi luultua osaamista ja taitoa tuodaan esiin. Musiikkitallenteet, jotka tukevat taiteilijoita; arkkitehtuuri, jonka arvon aika on osoittanut; ja klassinen tyyli, joka on tehty ihmiselle. Näistä viimeisimmän osalta ylivoimaisesti suurimman vaikutuksen olen saanut Ville Raivion kirjoituksista ja esimerkistä.

Hänen ajatteluun voi tutustua loppuumyydyn kirjansa "Klassikko" (2015) kautta sekä keikari.com sivuilla. 'Muoti muuttuu, mutta klassikot kestävät aikaa. Käytännöllisyyden, laadun ja kauneuden yhdistämisen tuloksena on syntynyt vaatteita ja asusteita, jotka ovat säilyttäneet suosionsa ajasta toiseen (...) Hankkimalla vähemmän mutta laadukkaampaa varmistaa vaatekaappiinsa tyylin kulmakivet.' Nyt meillä kaikilla on aito mahdollisuus panna tämä ajattelumalli käytäntöön.

Ville Raivio on perustanut vuonna 2023 oman pukimonsa, joka myy käytettyjä klassikkoja erinomaiseen hintaan. Mitä vielä, Pukimo Raiviolla on myös ostopalvelu sekä pukeutumisneuvonta valikoimassaan. Mikäli olet siis lähdössä komennukselle, etsit ensimmäisiä vaatekaappisi kulmakiviä tai olet muuten vain kiinnostunut, kannustan olemaan herra Raivioon yhteydessä!"

- P.K.

"Uusi tummansininen pukuni herätti halun hankkia siihen soveltuvat pukukengät, mustat oxfordit. Halusin ostaa parin käytettynä, kasvattamatta maapallon jäteongelmien vuorta ja säilyttääkseni näin sieluntilani tyydyttävänä. En osannut heti kuitenkaan sanoa, miten ratkaista yhtälö. Tietysti osasin: Pukimo Raiviossa tiedetään!

Palvelu oli alusta asti laadukasta, henkilökohtaista. Lyhyen neuvottelun jälkeen minulle esiteltiin Santonin pari, johon ihastuin. Tilasin ne, ja kaikki päättyi hyvin - kengät tuntuivat hyvältä ja näyttivät kauniilta aiheuttaen elegantin olon. Tuli tunne, että Pukimo haluaa ylittää vaativimpienkin asiakkaiden odotukset ja varmistaa, että laatuvaate pääsee turvalliseen kotiin. Suosittelen ostopalvelua lämpimästi ja varauksetta."

- J.K.

"Pukimo Raivio on palvellut minua mainiosti. Olen tähän mennessä ostanut jatkuvaan työkäyttöön puvun, kaksi irtotakkia ja kauluspaidan. Palautus on tullut myös kokeiltua ja sekin toimi mutkattomasti."

- T.L.


"Nuorempana heräsi kiinnostus tyyliin ja hyvin tehtyihin vaatteisiin. Kymmenisen vuotta sitten tarjonta Helsingissä oli huonompaa ja tietoa vähän. Ville Raivion blogi ja myöhemmin kirja tekivät vaikutuksen. Aikanaan Keikarin foorumilla sitten päristiin, mistä niitä hyviä vaatteita saisi. Käytetyt vaatteet kiersi hyvin foorumilla ja parit vaatteet tuli ostettua suoraan Villeltäkin, kun oli kova hinku päästä kokeilemaan uusia asioita kohtuullisella hinnalla. Edelleenkin käytetyt vaatteet ovat oleellinen osa arkipukeutumista.

Hyviä ja jännittäviä vaatteita tekee mieli ostaa käytettynäkin. Jotkut vaatteet ovat niin erityisiä itselle, että ne haluaa uutena, mutta huonolaatuisten vaatteiden ostaminen ja myyminen pitäisi olla rikos. Tärkeintä on ollut löytää kiinnostavia ja kestäviä vaatteita oli ne sitten uusia tai käytettyjä. Viimeksi ostin Raiviolta vaatteen, jota tuskin olisin tullut ostaneeksi uutena tähtitieteellisen hinnan takia, mutta olisin elänyt köyhemmän ja kurjemman elämän, jos olisin jäänyt huvista paitsi."

- J.L.

"Aikakautemme kestävyysajatteluun perustuva Pukimo Raivio toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti esimerkillisellä tavalla. Klassisiin ja ainoastaan aidosti laadukkaisiin miesten vaatteisiin erikoistunut palvelu hakee vertaistaan.


Käytettyäni palvelua lukuisia kertoja olen oppinut luottamaan vankkaan asiantuntemukseen ja tinkimättömän linjakkaaseen toimintaan. Palvelu käsittää ainoastaan parhaimmat kuhunkin tarpeeseen ja etikettiin soveltuvat pukeutumisratkaisut."
- RP