Mikä Pukimo Raivio?

Yhteystiedot:

Pukimo Raivio
Postiosoite Alhokuja 3
01390 Vantaa

info@keikari.com
2201883-4

Pukimo Raivio on ensimmäinen suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut miesten käytettyihin, klassisiin vaatteisiin. Yrityksen tavoitteena on demokratisoida klassinen tyyli. Oikein laadukkaat puvut, kauluspaidat ja jalkineet ovat hintavia, mutta käytettynä ne ovat useamman miehen saatavilla. Pukimo säästää asiakkaalta aikaa ja vaivaa, sillä hänen ei tarvitse kierrellä poistomyynneissä tai outlet-kaupoissa tai herätä aamuviideltä amerikkalaisen verkkokaupan aleen. Yritys on Keikari-sivuston perustaneen ja Klassikko-tietokirjan kirjoittaneen Ville Raivion ensimmäinen.

Pukimo Raivion valikoima on kriittisesti valikoitu. Tuotteet ovat klassisia, käytettyjä, laadukkaita ja kestävästi valmistettu. Pääpaino on eurooppalaisissa valmistajissa, sillä EU:n säädökset takaavat tekstiilityöläisille paremmat olot. Jos valmistaja teettää Kiinassa, sen on paras olla ulkopuolisen tarkastajan valvonnassa, kuten Suitsupply. Verkkokaupan vaatteiden materiaalit ovat lähes täysin luonnonkuituja, sillä tekokuidut vuotavat mikromuoveja, eivätkä tunnu tai näytä miellyttäviltä. 

Osa asiakkaista asuu liian kaukana sovittaakseen valikoimaa. Heidän avukseen verkkokaupassa on kattava lista mittoja sekä ohjeet, joiden avulla asiakas voi mitata oman vaatteensa samoilla keinoilla kuin yritys. Näin selviää, miten hyvin tuote voi istua. Lisäksi tuotteista on useita kookkaita kuvia, joista värit ja yksityiskohdat selviävät. Tuotteista voi myös pyytää lisäinfoa, sillä palvelu on se täky, jolla Pukimo Raivio erottuu muista.